Alfafar inicia la campanya de Sant Donís

Guardar

201007 Sant Donis 2020
201007 Sant Donis 2020

Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha iniciat la campanya Sant Donís 2020, una iniciativa que busca valorar l'activitat econòmica i empresarial de la localitat, aprofitant el consum tradicional en aquestes dates, a més d'incentivar la participació del públic general i comerços locals en el projecte de promoció i innovació comercial, Alfafar Comercial.

Aquesta campanya contempla la celebració d'un sorteig de dos caps de setmana per a dues persones per compres realitzades al comerç local, amb motiu de la celebració de la festa regional.

Per a participar, els enamorats i enamorades hauran de compartir en les seues xarxes socials una fotografia en parella amb els seus regals amb motiu de Sant Donís, com per exemple la tradicional mocadorà. Les compres hauran de realitzar-se en comerços amb seu social a Alfafar de l'1 al 14 d'octubre.

En aquest sentit, les persones participants hauran de publicar la seua fotografia en les seues xarxes socials, Instagram o Facebook, del 9 al 14 d'octubre, etiquetant a @alfafarcomercial i al comerç d'Alfafar en el qual hagen realitzat les seues compres. A més, serà necessari seguir a @alfafarcomercial en totes dues xarxes socials.

El dia 15 d'octubre se celebraran dos sortejos de dos caps de setmana (24 i 25 d'octubre) per a dues persones a Benidorm: un dels sortejos es realitzarà entre les fotos compartides en Facebook, i l'altre per les publicades en Instagram.

A partir del 15 d'octubre, l'Ajuntament d'Alfafar contactarà amb les persones premiades, perquè puguen justificar les seues compres realitzades en el termini estipulat (de l'1 al 14 d'octubre) mitjançant tiquet de compra.

Destacats