Alfafar inicia Bon dia al Nadal

Guardar

NdP Bon Dia al Nadal
NdP Bon Dia al Nadal

Alfafar, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha iniciat el programa "Bon dia al Nadal". Aquesta iniciativa d'acompanyament telefònic a les persones majors del municipi que viuen soles dona continuïtat al servei realitzat durant el confinament de la passada primavera.

En aquest Nadal tan atípic, la regidoria de Serveis Socials ha volgut acompanyar a les persones majors, les que es veuen afectades en major mesura per problemes de soledat, amb especial atenció en unes festes amb mesures restrictives també en les reunions familiars.

Des d'aquest dilluns 21 de desembre, i durant les pròximes setmanes, un equip de treballadors del consistori telefonarà a les persones majors per a felicitar-los les festes i, al seu torn, detectar possibles situacions de necessitat i vulnerabilitat.

La regidora de Serveis Socials, Fina Carreño, ha explicat que "amb aquesta iniciativa es busca reforçar l'acció iniciada l'abril passat, que va permetre identificar casos de vulnerabilitat i necessitats particulars, mentre es treballa a disminuir la sensació de soledat no desitjada que afecta especialment les persones majors que viuen soles. L'èxit de la campanya anterior ens ha animat a repetir la iniciativa durant les festes de Nadal, per a assegurar-nos que ningú quede desatés".

Destacats