Alfafar ha celebrat les festes del barri del Tremolar

Les festes han tingut lloc aquest cap de setmana, amb la ja tradicional entrada de la Verge pel canal del Tremolar.

Guardar

Bajada_Virgen
Bajada_Virgen

El barri del Tremolar d'Alfafar ha celebrat les seues festes en honor a la Mare de Déu dels Desamparats. Del 9 al 12 de juny ha tingut lloc una àmplia programació per a tots els veïns i veïnes que han volgut apropar-se a gaudir d'una de les festes més tradicionals dels voltants.

L'acte més característic ha sigut l'entrada de la Verge pel canal del Tremolar a càrrec dels veïns i veïnes del barri, un dels actes més emblemàtics i emotius per tots els i les residents d'aquest barri. En l'acte es van recitar poesies a la Mare de Déu del Desamparats juntament amb el tabal i la dolçaina. Per a aquest acte es va comptar amb la col·laboració d'Alfafar Balla Danses. Posteriorment s'ha realitzat la missa en honor a la mare de Déu dels Desamparats al pati del Espai Cultural i d’Educació Medi Ambiental “El Tremolar” d’Alfafar. Les festes han posat fi amb la ja tradicional processó pels carrers del barri, i han estat acompanyats per la banda de música del Centre Instructiu Musical d’Alfafar.

Totes aquestes activitats han sigut possibles gràcies a l'Associació Cultural Veïns/as Barri El Tremolar i l’Ajuntament d’Alfafar, que han treballat conjuntament perquè tots els veïns i veïnes gaudiren de les festes.

Arxivat a:

Destacats