Alfafar forma al personal municipal en el nou programa de gestió tributària

Aquesta nova eina permetrà simplificar i agilitar els tràmits econòmics que es realitzen per part de la ciutadania

Guardar

NdP-nuevo-programa-gestión-tributaria-1-1024x768
NdP-nuevo-programa-gestión-tributaria-1-1024x768

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de la regidoria de Serveis Econòmics, ha començat la formació per al personal del consistori en l'ús del nou programa de gestió tributària. Aquesta eina permetrà simplificar i agilitar tràmits, la qual cosa beneficiarà a les gestions econòmiques que realitza la ciutadania amb l'ajuntament.

La millora de l'eficiència del servei econòmic del consistori d'Alfafar permetrà recuperar la inversió realitzada per a la implantació del programa en el termini d'un any.

La nova aplicació de gestió tributària permetrà a la ciutadania realitzar tots els seus tràmits per mitjans electrònics sense necessitat d'acudir a l'ajuntament, tenint l'eina a la seua disposició les 24 hores del dia. A més, facilitarà la signatura de convenis amb notaris i gestors administratius, la qual cosa els concedirà accés a l'aplicació per a agilitar gestions entre la ciutadania i l'administració.

Una altra millora que ofereix aquest programa és la reducció de documentació a aportar en les sol·licituds, ja que és compatible amb les aplicacions d'altres administracions i solo s'haurà d'aportar la documentació que no es puga obtenir d'aquestes fonts. A més, permetrà simplificar els procediments, eliminant tràmits innecessaris i reduint els terminis de resolució, així com l'automatització d'alguns procediments.

L'Ajuntament d'Alfafar ha incorporat aquesta eina com a part del seu compromís amb la digitalització de l'administració pública per a facilitar els tràmits a la ciutadania, així com per a complir amb la normativa actual en matèria de procediment administratiu, protecció de dades i transparència.

Destacats