Alfafar finalitza les obres en el CEIP La Fila del Pla Edificant

Les millores en aquest centre educatiu han inclòs l'adequació del sistema de calefacció, el canvi de portes i finestrals o la construcció d'un gimnàs, entre altres

Guardar

201211 Visita obras Fila 2
201211 Visita obras Fila 2

L'Ajuntament d'Alfafar ha rebut l'obra finalitzada en el CEIP La Fila englobada dins del Pla Edificant 2020. El grup constructor ha presentat els treballs a l'equip tècnic de l'ajuntament. Les actuacions en aquest centre educatiu han inclòs millores en la caldera, l'adequació en el sistema de calefacció, millores en els finestrals i la climatització, la instal·lació d'un ascensor en Infantil i Primària i la construcció d'un gimnàs i zona de pistes esportives.

Aquests treballs de millora, que han comptat amb una inversió de Conselleria de més de 940.000 euros, es dediquen a la millora d'infraestructures en els centres educatius, amb la finalitat de proporcionar un espai d'ensenyament òptim per a l'alumnat.

Pla Edificant 2020

El Pla Edificant 2020 contempla accions en quatre centres públics del municipi: el CEI Rabisancho, el CEIP Orba, el CEIP La Fila i l'IES 25 d'Abril. Aquest programa de la Generalitat Valenciana suposa la inversió total de més de 3 milions d'euros en el municipi.

En el CEIP Orba les obres tenen un pressupost de quasi 1.300.000€ que es destinaran a actuacions de millora en l'edifici de secretaria, l'edifici principal, el de la Moncloa, el d'Infantil, al pati i el gimnàs.

En l'IES 25 d'abril, les actuacions compten amb un pressupost de més de 700.000€ i consistiran en reparacions diverses, com la caldera, les reixes i enrajolats del gimnàs, així com nombrosos desperfectes al pati i els aularis de l'ESO i de Cicles. També en la construcció del Taller del Centre.

En el CEI Rabisancho el projecte contempla més de 130.000€ per a la reforma dels banys, el canvi del paviment del centre, de les aixetes de les aules, la porta d'entrada i la instal·lació d'un ascensor per a facilitar l'accessibilitat.

Amb aquestes actuacions l'Ajuntament d'Alfafar treballa per a solucionar les deficiències dels centres educatius del municipi i millorar-los de manera significativa. Amb aquestes millores es busca garantir una educació de qualitat en el municipi d'Alfafar.

Destacats