Alfafar engega un projecte per a fomentar la ocupació entre la joventut

Es desenvoluparà entre el mes de febrer i juny del 2017 i estarà compost per tallers i activitats per a diferents perfils

Guardar

Alfafar empleo juvenil
Alfafar empleo juvenil

Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alfafar, es realitzarà el "Projecte Llançadora d'Ocupació Juvenil" que té com a fi promoure i millorar l'ocupació de les i els joves d'Alfafar, d'entre 16 i 35 anys.

Des de l'Espai Jove se seleccionaran diversos grups amb diferents perfils, sobre els quals s'aplicaran una sèrie de tallers amb accions que integraran: informació, orientació i formació, destinades a millorar les seues possibilitats d'ocupació.

Els tallers i xarrades formatives es dividiran en dos grups. D'una banda, el grup A para joves que tinguen estudis primaris, graduat en ESO o estudis de batxillerat sense continuïtat. D'altra banda, el grup B per a joves que estiguen realitzant estudis universitaris o de formació professional o els hagen finalitzat.

En dividir als i les assistents en dos grups, es pretén donar una formació més personalitzada en relació a les diferents prioritats i objectius de cadascun dels dos grups.

Des de l'Ajuntament d'Alfafar es treballa per a promocionar l'ocupació de les i els joves participants i dotar d'eines a la joventut d'Alfafar perquè puguen tenir més oportunitats i possibilitats en la cerca d'ocupació.

El projecte es desenvoluparà entre el mes de febrer i juny del 2017 a través d'una sèrie de tallers i es durà a terme en diverses fases que abasten els objectius principals a aconseguir.

Totes aquelles persones que estiguen interessades a assistir a estes xarrades poden demanar més informació en l'Espai Jove d'Alfafar situat en la Plaça Sequer de Nelot, 1.

Destacats