Alfafar constitueix el Centre de Coordinació Operativa Local davant emergències

Guardar

NdP Constitución CECOPAL
NdP Constitución CECOPAL

Alfafar ha constituït el Centre de Coordinació Operativa Local (CECOPAL) d'Alfafar, òrgan de coordinació de les actuacions que han de desenvolupar-se en el municipi en fase de preemergència i d'emergència. Aquest òrgan, al seu torn, està integrat en el Centre de Coordinació Operativa Integrada (CECOPI) de la Generalitat Valenciana. Aquest comité compta amb representació de totes les àrees implicades en les situacions d'emergència: equip de govern, tècnics municipals, Policia Local, secretaria, intervenció i comunicació.

En aquesta primera reunió s'ha establit l'estructura de l'òrgan i s'ha adonat de les mesures que Policia i Guàrdia Civil estan prenent en aquestes dates per a l'establiment de talls físics i controls de verificació en la situació de tancament perimetral.

Addicionalment, es treballa de manera coordinada amb la resta d'ajuntaments en un document de peticions davant la Generalitat Valenciana. També es coordinarà la petició d'informació per a resoldre alguns dubtes i qüestions tècniques o legals que puguen sorgir.

Destacats