Alfafar Challenger acull, aquest cap de setmana, competicions de pàdel del més alt nivell

El complex esportiu municipal d'Alfafar és el lloc triat per a disputar l'últim challenger dins del circuit World Padel Tour

Guardar

Presentació del World Padel Tour Challenger a Alfafar
Presentació del World Padel Tour Challenger a Alfafar

Alfafar ha acollit, aquest matí, la presentació del TAU Ceràmica Alfafar Challenger, que s'emmarca dins del circuit World Padel Tour del qual Alfafar és seu oficial. A la presentació han assistit tant el regidor d'Esports, Eduard Grau, com a representants de l'empresa Ultimate Pàdel Company i Jess i Salva, dos jugadors de la competició, que han aprofitat per a donar les gràcies per "l'organització d'un esdeveniment que tanta visibilitat dona a aquesta disciplina esportiva".

Un total de 96 parelles masculines i 56 femenines – s'ha aconseguit el topall màxim de participació – disputaran un total de 150 partides durant aquest cap de setmana. I és que com s'ha explicat durant la presentació, aquest dijous es disputaran els huitens de final, el divendres, 15 d'octubre, els quarts i, finalment, el dissabte la semifinal i el diumenge, 17 d'octubre, la gran final. Per això, en el complex esportiu municipal d'Alfafar s'ha adaptat una pista central, amb capacitat per a 1.000 persones.

"Aquesta edició, hem fet un salt qualitatiu al challenger. Comptem amb unes instal·lacions que permetran als espectadors gaudir de competicions de primer nivell i, a més, hi haurà llotges VIP, estands amb roba esportiva i dels nostres patrocinadors i, fins i tot, una partida d'exhibició, aquest divendres, entre Fede Chingotto i Juan Tello i Tamara Icardo i Delfi Brea".

Tal com ha assenyalat el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alfafar, Eduard Grau, "amb aquest esdeveniment tornem a posar a Alafar en el centre de l'esport nacional, i quasi diria que mundial". I és que en el TAU Ceràmica Alfafar Challenger competiran jugadors de primer nivell, ja que tan sols es poden inscriure a partir del número 12 del rànquing mundial masculí i a partir del número 8 del rànquing mundial femení.

Així mateix, Grau ha destacat "l'aposta ferma que l'Ajuntament d'Alfafar està fent per l'esport. Creiem que és un dels camins a seguir per a avançar en la senda del creixement i, a més, estem convençuts que repercutirà en la recuperació econòmica d'Alfafar".

Les entrades es poden adquirir a través de la web wptchallenger.com. A més, les partides es podran seguir en directe a través del compte de YouTube de World Padel Tour.

Arxivat a:

Destacats