Alfafar celebra un any més la Festa de la Font 2019

A l'inici de setembre, Alfafar viu un dels seus moments més especials de les Festes Patronals, amb balls i música al voltat de la Font

Guardar

Alfafar celebra un any més la Festa de la Font 2019

Com cada any, Alfafar celebra les seues Festes Patronals 2019. Dilluns passat es va donar la que és una de les cites més esperades dins de la seua programació, la Festa de la Font.

Enguany, uns 20 grups de ball de tota la comarca s'han unit als veïns i veïnes d'Alfafar per a ballar al voltant de la font que es troba en el centre de la Plaça. Aquesta font és molt especial per a la gent d'Alfafar, ja que simbolitza l'arribada, fa ara 109 anys, del proveïment d'aigua potable en la localitat. El pou es troba just davall del monument en el seu honor, i ja és un bé d'interés local que simbolitza la història i els orígens d'aquest municipi.

Els ballarins i ballarines executen balls i danses tradicionals, al so de la música de dolçaina i tabalet pels carrers d'Alfafar, per a acabar al costat de l'Ajuntament, on continuen les celebracions.

L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha expressat la importància que té aquesta festa per a la gent de la localitat, ja que se celebra una fita molt important per al desenvolupament del poble i de la seua població. Per part seua, Eduardo Grau, regidor de Festes, s'assega molt orgullós de la gran participació que estan tenint les Festes Patronals 2019 i la implicació dels veïns i veïnes.

En la Festa de la Font 2019, la localitat també ha volgut retre homenatge al compte contes i escriptor alfafareny que ha mort recentment. Així, se li va dedicar una jota especial abans del gran final de la festa, amb la jota típica dedicada a la Font.

Ara, les festes d'Alfafar 2019 continuen amb més activitats i celebracions per a tots els públics.

Destacats