Alfafar celebra la festivitat de Sant Sebastià amb la seua tradicional Fira Medieval

Els pròxims dies 13, 14 i 15 de gener tindrà lloc, un any més, la tradicional Fira Medieval en honor a Sant Sebastià. Esta comptarà amb la coneguda Noria de Da Vinci, tallers medievals o una tradicional teteria àrab

Guardar

nota-de-prensa-feria-medieval-alfafar
nota-de-prensa-feria-medieval-alfafar

Un any més des de la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Alfafar s'ha organitzat per als pròxims dies 13, 14 i 15 de gener una Fira Medieval per a celebrar la festivitat de Sant Sebastià. Com cada any, es congregaran centenars de visitants tant d'Alfafar com dels municipis adjacents.

La Fira Medieval, que estarà situada en la Plaça de l'Ajuntament, reunirà activitats i parades de tot tipus amb una àmplia programació on pertocarà para obres de teatre infantil organitzades per la companyia "El ball de Sant Vito", tallers medievals, la coneguda Noria de Da Vinci o una tradicional teteria àrab.

L'obertura de les parades del mercat tindrà lloc el divendres 13 de gener a les 18.30 h, però no serà fins al dissabte a les 12.00 h quan es procedisca a la inauguració oficial de la Fira Medieval.

A més, el dissabte 14 a les 17.00 h hi haurà una desfilada organitzada per les comparses de moros i cristians d'Alfafar des del carrer del Sol fins a la Plaça de l'Ajuntament, i es presentarà a la Capitania 2017 en el Saló d'actes de l'Edifici Sanchis Guarner en el barri Orba.

L'horari d'obertura matinal, tant el dissabte com el diumenge, serà a les 11.00 h del matí i a la nit hi haurà un gran nombre de tavernes i botigas perquè els i les visitants puguen gaudir de la gastronomia típica de l'època medieval si ho desitgen. La Fira Medieval en honor a Sant Sebastià es clausurarà el diumenge 15 de gener a les 22.00 h.

Des de la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Alfafar s'ultimen els detalls perquè els veïns i veïnes d'Alfafar puguen gaudir en família de la tradicional Fira Medieval i passar un cap de setmana diferent i ple d'activitats.

Destacats