Alfafar celebra el dia de les Ciutats Educadores

El 30 de novembre celebrem el 30 aniversari de les Ciutats Educadores amb el lema "La Ciutat Educadora no deixa a ningú arrere"

Guardar

Celebració d'Alfafar com a Ciutat Educadora
Celebració d'Alfafar com a Ciutat Educadora

L'Ajuntament d'Alfafar celebra un any més el dia de les Ciutats Educadores, que hui, 30 de novembre, compleix 30 anys. Sota el lema "La Ciutat Educadora no deixa a ningú arrere" Alfafar continua el seu treball en educació i reforçant l'acció municipal per a fomentar la igualtat d'oportunitats, la inclusió, el progrés social i el creixement sostenible.

Com a part d'aquesta celebració, la regidoria d'Igualtat ha organitzat un teatre en els centres educatius del municipi per a l'etapa d'infantil, en el qual es treballa de manera lúdica la gestió d'emocions amb El Monstre de Colors.

De la mateixa manera, i com a part del compromís d'Alfafar per a no deixar a ningú arrere, des d'Educació s'ha presentat a la comunitat educativa el projecte per a desenvolupar rutes escolars segures en el municipi.

La iniciativa de camins segurs, impulsada per les regidories d'Educació i Urbanisme, comptarà amb un procés participatiu en el qual s'inclouran les aportacions de la comunitat educativa, la qual cosa permetrà identificar problemàtiques urbanes entorn dels centres educatius i proposar així millores en l'espai públic que faciliten l'autonomia i mobilitat sostenible de l'alumnat.

La regidora d'educació, Raquel Vidal, ha volgut ressaltar la importància d'aquestes accions per a afavorir un clima positiu de convivència entre els xiquets i xiquetes del municipi: "Aquestes accions les sumem a altres anuals que fem com són el bo escolar o l'escoleta matinera, per a apostar de manera ferma per l'educació a Alfafar, i la matriculació en els seus col·legis".

Arxivat a:

Destacats