Alfafar aprova el projecte de reglament de Responsabilitat Social

Guardar

NdP proyecto reglamento Responsabilidad social
NdP proyecto reglamento Responsabilidad social

Alfafar, a través de la regidoria Responsabilitat Social, ha aprovat el projecte de reglament en matèria de responsabilitat social. Amb aquesta nova iniciativa es pretén impulsar una política pública que transforme el teixit governamental, empresarial, associatiu i individual en un model més conscient sobre l'impacte que generen les seues accions en l'entorn, de la mateixa manera que establir les bases legals sobre Responsabilitat Social.

Després de l'aprovació realitzada per la comissió tècnica de seguiment i amb l'avaluació positiva dels grups municipals, el Reglament de Responsabilitat Social es posarà a la disposició del procés administratiu local i del plenari municipal. Posteriorment, serà exposat públicament i publicat en el portal web de l'ajuntament. Aquest reglament busca involucrar a la població i als principals sectors a realitzar una bona tasca de responsabilitat social. Aquestes àrees són: la governamental, l'empresarial, l'associativa i la individual.

La responsabilitat social en cadascuna de les seues branques, pretén fomentar accions que siguen més compromeses amb la societat i el seu entorn, sempre tenint com a propòsit la cerca d'una societat més justa, ètica i inclusiva.

La regidora de Medi Ambient i Agricultura, Atenció Ciutadana (SAC) i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), Lorena Mínguez, ha explicat que "amb aquest projecte Alfafar respon a la demanda de la ciutadania per a fer del municipi un lloc socialment responsable en l'aplicació de les polítiques locals".

Aquest projecte del Reglament de Responsabilitat Social està accessible a través de la pàgina web de l'Ajuntament per a la seua consulta pública i oberta per a tota la població d'Alfafar. Al seu torn, ja està disponible el seu format en Issuu, a manera de revista digital.

Destacats