Adsuara, alcalde d'Alfafar, rep les claus del nou edifici de la Policia Local

Les obres de rehabilitació es van iniciar a la fi del 2015 i van ser finalitzades recentment. A més, el nou edifici de la Policia Local s’ha fet seguint els criteris d’Eficiència Energètica

Guardar

Policía Local Alfafar
Policía Local Alfafar

L'Alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha rebut de mans de l'empresa constructora BECSA les claus del nou edifici de la Policia Local d'Alfafar situat en l'Edifici Tauleta en el carrer Nou d'Octubre.

Les obres de rehabilitació es van iniciar a la fi del 2015 i van ser finalitzades recentment complint els terminis establits.

El nou edifici de la Policia Local s'ha fet seguint els criteris d'Eficiència Energètica requerits per la Diputació de València regits per la legislació europea, que obliga al fet que per a l'any 2020 s'haja d'estalviar un 20% en consum d'energia primària en els edificis que es construïsquen a partir d'eixa data, com a edificis considerats d'emissió quasi nul·la.

L'edifici ha sigut dotat de "aerotermia fotovoltaica", il·luminació LED i un sistema "domótico".

Este canvi d'ubicació és funcional per a la Policia Local d'Alfafar, ja que, gràcies a la nova localització, s'aconsegueix separar els Jutjats de la Policia Local i millorar d'esta manera l'activitat de cadascun d'estos dos organismes.

L'empresa constructora BECSA al costat de l'arquitecte Paco Tarazona han desenvolupat este projecte en el qual a més dels criteris d'eficiència energètica, s'ha adaptat l'edifici a les persones amb diversitat funcional.

El trasllat de la Policia Local d'Alfafar al nou edifici està previst per els pròxims mesos. Esta aposta pel futur per part de l'Ajuntament d'Alfafar millora l'estat dels edificis del municipi, apostant pel medi ambient i garantint la protecció i intimitat dels veïns i veïnes d'Alfafar.

Destacats