Nova temporada de la Unió Musical d'Aldaia

Guardar

UMA prensa
UMA prensa

El director de l'escola de la UMA, Hugo Chinesta, remarca que malgrat que la situació provocada per la COVID-19 afronten el curs "amb la mateixa il·lusió que sempre" i animen a la gent "al fet que passe a conéixer-nos i a gaudir de la música, de l'amistat i del bon ambient que es viu ací".

La Unió Musical d'Aldaia obri el període d'inscripció per a la nova temporada i aquesta pot realitzar-se amb cita prèvia, per telèfon o telemàticament.

Segons expliquen des de l'escola, a més dels mitjans de contacte assenyalats anteriorment, "si alguna persona necessita sol·licitar qualsevol classe d'informació i prefereix fer-ho via mail, pot enviar un correu a umaldaia@gmail.com". Així mateix, recorden que la matrícula romandrà oberta durant tot l'any.

Àmplia oferta formativa

El ventall educatiu de la UMA "és molt divers i s'adapta a les necessitats i gustos de tots els grups d'edat", assenyalen fonts de l'escola. Així, les persones que vulguen formar part d'aquesta institució musical, podran realitzar activitats com a jardí musical, llenguatge musical, solfeig per a adults, banda juvenil, cor, instruments (corda, percussió, vent), etc.

En aquesta línia, des de l'escola expliquen que estan "molt satisfets i agraïts" perquè el balanç dels dies de matriculació que ja han transcorregut "és molt positiu", ja que malgrat les restriccions i els inconvenients produïts per la pandèmia de la COVID-19 "s'ha mantingut el numere de matrícules dels anys anteriors".

Mesures de seguretat

En l'actual conjuntura sanitària, l'adopció de les mesures de seguretat adequades és clau per a vetlar pel benestar de totes les persones que participen en aquest projecte. Així, des de la UMA indiquen que durant el curs 2020/2021 "les classes seran presencials encara que s'implementaran de manera estricta tots els protocols de seguretat que marquen les autoritats", com és la presa de temperatura, l'entrada escalonada al recinte, el manteniment de la distància social, i l'accés a les instal·lacions limitat exclusivament a l'alumnat, entre altres mesures.

De totes maneres, des de la direcció de la institució no descarten que si la situació empitjora "es torne a fer classes en línia" i encara que no poden realitzar programacions a llarg termini "a causa de la situació d'incertesa generada pel coronavirus", no oculten que afronten el nou curs "amb molt d'ànim, il·lusió i ganes de continuar aprenent i gaudint de la passió per la música de banda".

Destacats