Luján sobre els 'Agents Covid' d'Aldaia: "Estan fent una tasca molt útil"

Guardar

Agentes Covid Aldaia
Agentes Covid Aldaia

El saló de plens de l'Ajuntament ha acollit aquest matí la reunió de coordinació mensual del grup de 'Agents Covid' que el consistori ha creat per a reforçar els treballs d'informació i sensibilització sobre mesures de seguretat, higiene i distància personal durant els horaris d'entrada i eixida dels centres escolars d'Aldaia.

Així, les persones que formen part de l'equip i que vetlen pel compliment de les mesures de seguretat a les portes dels col·legis de la localitat, han exposat com s'està vivint la volta a les classes en els seus centres escolars i el nivell d'execució dels diferents protocols de seguretat emmarcats en el Pla especial de mesures municipal per a l'inici de curs escolar que el consistori va posar en marxa fa ja un mes.

Luján, acompanyat per les edils de Seguretat Ciutadana, Empar Folgado, i Educació, Marta Romeu, s'ha interessat per l'eficàcia d'aquest servei de nova creació i ha escoltat de primera mà les indicacions i suggeriments dels Agents. "Creiem que l'equip de 'Agents Covid' que hem posat en marxa està fent una tasca molt útil en l'actual conjuntura marcada per la COVID-19. El nostre objectiu és continuar reforçant el paper de la informació i la sensibilització cap a tota la comunitat educativa, perquè l'entrada i eixida dels centres escolars d'Aldaia continue sent la més segura possible.", explica l'alcalde.

Per part seua, Empar Folgado recorda que tant els pares, mares, alumnat, com els veïns i veïnes "tenen a la seua disposició a aquests 'Agents Covid' per a resoldre qualsevol dubte que tinguen sobre els diferents protocols de seguretat que s'han establit en el nostre municipi".

L'edil d'Educació els ha animat "a continuar treballant en la mateixa línia", ja que, segons ha dit, està fent una tasca d'una importància molt significativa per als nostres veïns i veïnes".

Destacats