L’aldaier Sergio Paredes, medalla d’or al mèrit en el treball per la seua empresa del sector d’arts gràfiques

L’Associació Europea d’Economia i Competitivitat reconeix i premia la innovació de la firma aldaiera en la primera edició d’aquests guardons a València

Guardar

sergio paredes
sergio paredes

La vàlua de la innovació aldaiera ha guanyat el favor de l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat en els premis al mèrit en el treball atorgats per primera vegada a València. Ha estat l’aldaier Sergio Paredes un dels guardonats amb la medalla d’or per la seua empresa Rótulos Valencia.com, amb més de 20 anys d’experiència i especialitzada en la fabricació de lletres corpòries, rètols lluminosos de qualitat i el revestiment de façanes, tot un referent al sector de les arts gràfiques. La notícia va arribar per sorpresa a aquesta empresa aldaiera que, per no tindre cap expectativa sobre aquests guardons, l’han rebuda «amb molta il·lusió», sobretot perquè «després de 21 anys està molt bé que es reconega el treball» de dedicació i talent.

Per a aquest empresari d’Aldaia la clau de l’èxit per assolir el màxim reconeixement de l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat ha estat la «cura de la confiança» de cara al client, així com de l’organització, espais i productes i, per descomptat, la innovació. De fet, la innovació els ha portat a ser pioners amb la creació d’una aplicació dirigida als ajuntaments per controlar el temps de parada en les càrregues i descàrregues acompanyada de treballs de disseny.

A més a més, Paredes destaca com un element diferenciador de la seua marca la vàlua afegida de les lletres corpòries i el treball manual que han integrat a la firma i que afegeix qualitat en els seus productes, realitat que per a l’aldaier constaten moltes de les ressenyes que avalen la seua tasca. Aquest reconeixement suposa ara un «prestigi» per a la firma que continuaran cuidant per seguir sent tot un referent en el sector de les arts gràfiques.

Destacats