L'Ajuntament d'Aldaia engega l'"Oficina d'Assessorament Financer a Empreses"

Guardar

Façana de l'Ajuntament d'Aldaia
Façana de l'Ajuntament d'Aldaia

L'Ajuntament d'Aldaia ha engegat l'"Oficina d'Assessorament Financer a Empreses", des de la qual s'informarà de la cartera de productes financers que ofereix l'Institut Valencià de Finances (IVF) i dels quals poden beneficiar-se autònoms, microempreses, pimes i grans empreses d'aquesta localitat.

El consistori aldaier i l'IVF han subscrit un acord sobre la base de la qual l'ajuntament col·labora en la difusió de la labor de finançament dut a terme per l'IVF, que pot repercutir en el foment i la promoció tant de l'activitat comercial com l'econòmica en aquest municipi.

L'Institut Valencià de Finances, com a principal instrument de la política financera del Consell, ha aplicat noves condicions a les seues línies de finançament de manera que aquests productes responguen a les necessitats actuals, adaptant-se a les noves circumstàncies, a fi de minimitzar les conseqüències negatives de la crisi provocada per la COVID-19 sobre el teixit productiu valencià i evitar tancaments massius i la destrucció d'ocupació en aquesta comunitat. Per al compliment de dites objectives estratègiques, l'IVF ha engegat diferents línies de finançament amb la finalitat d'ajustar l'oferta creditícia de l'entitat a les necessitats existents, i reorientar l'activitat d'aquest organisme a aquells nínxols en els quals puga ser de major utilitat pública.

Col·laboració entre l'Ajuntament d'Aldaia i l'IVF

L'Ajuntament d'Aldaia i l'Institut Valencià de Finances consideren "de gran interés" col·laborar mútuament en el desenvolupament d'actuacions que ajuden a difondre totes les possibilitats que aquest organisme pot oferir en forma de diferents línies de crèdit a les empreses. Hem detectat que molta gent desconeix les possibilitats que ofereix l'IVF quant a finançament en condicions molt avantatjoses per als projectes i activitats empresarials", expliquen des del consistori, els qui a més subratllen que en una etapa tan complicada com la que estem travessant a causa de la crisi del Coronavirus, creiem que és de vital importància donar visibilitat a qualsevol iniciativa que puga ajudar a aportar una mica d'oxigen al nostre teixit empresarial, a més d'assessorar-los directament a l'hora de formalitzar els tràmits.

En aquesta línia i amb l'objectiu de centralitzar aquest nou servei d'assessorament, l'Ajuntament d'Aldaia ha engegat aquesta "Oficina d'Assessorament Financer a Empreses" que en primera instància funcionarà de forma virtual i a la qual es pot contactar a través del correu oficinaayudaempresasaldaia@ajuntamentaldaia.org per a fer arribar les demandes, necessitats i dubtes que puguen plantejar-se pel que fa a aquestes línies creditícies.
 

IVF: impulsant el creixement de l'economia valenciana

L'Institut Valencià de Finances s'ha convertit en un banc públic de foment empresarial que canalitza l'oferta pública de finançament de diferents organismes (BEI, ICO i el mateix IVF) cap a projectes d'inversió estratègics per a l'economia valenciana.

Davant la situació generada per la crisi de la COVID-19, l'IVF ha diversificat encara més els seus productes financers per a adaptar-los a les noves necessitats dels autònoms, microempreses, pimes i grans empreses de la Comunitat Valenciana. A més, les noves línies de finançament creades inclouen ajudes directes que poden arribar a ser de fins al 30% del capital sol·licitat per a aquelles activitats englobades en els sectors econòmics més afectats per la crisi de la COVID-19.

Arxivat a:

Destacats