Èxit en la celebració del Dia dels Educadors Socials a Aldaia

Aldaia, una de les localitats que més aposta per l’Educació Social amb nou professionals, va acollir la Jornada del Col·legi Oficial d’Educadors i Educadores Socials, celebrada per primera vegada fora de l’àmbit universitari

Guardar

ok
ok

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Educació Social, el Col·legi oficial d’Educadors Socials (COEES) va elegir Aldaia, "per la seua implicació amb esta professió i el gran equip humà que teniu en Aldaia" per tal de celebrar una trobada virtual i ponències que van seguir més d’un centenar de persones.

Així va reconéixer la tasca d’Aldaia la presidenta del COEES-CV, Norma Gozálvez, en la inauguració junt a l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján i amb la Directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero, qui va acudir en nom de la Vicepresidenta i Consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.

Luján va "agrair al Col·legi Oficial que haja pensat en nosaltres per impulsar estes jornades". L’alcalde va rebre a tots els representants i professionals, i va destacar el gran compromís pels serveis socials de la localitat "per reforçar eixa quarta pota social, com a peça fonamental".

També Xabier Uceda, Secretari Autonòmic de Planificació i Organització del Sistema, va connectar telemàticament per donar suport i "agrair a un ajuntament com Aldaia, reconegut històricament pels seus serveis socials."

Empar Folgado, Diputada i regidora, posava èmfasi el "treball incansable per garantir que totes les persones puguen desenvolupar-se en igualtat d’oportunitats" i Lourdes Menacho, presidenta del Consell de Col·legis d’Educadors, tampoc va voler faltar per "felicitar les jornades i encoratjar a seguir treballant per una professió tan compromesa amb la ciutadania".

D’esta manera els 6 ponents, i professionals de l’Educació Social, van oferir les seues xarrades on-line, al centre Gent Jove, i a través del canal de YouTube de l’Ajuntament d’Aldaia.

"Sabeu i potencieu estos porfessionals i la gran tasca socioeducativa no sols en la infància sinó al llarg de tota la etapa evolutiva d’una persona" Aldaia disposa de professionals de suport en infància, joventut, prevenció d’addiccions, famílies i tercera edat.

Destacats