El curs de Gent Jove d'Aldaia s'actualitza amb fotografia, escriptura creativa i K-Pop

Guardar

Matilde Salvador nueva temporada
Matilde Salvador nueva temporada

Des de dilluns passat 2 de setembre ja estan obertes les inscripcions per a les activitats programes per Gent Jove per al curs 2019-2020, amb una programació estable per a tots els gustos.

Enguany, com a novetat, han ampliat la seua oferta de cursos i activitats artístiques entre les quals podem trobar un curs de fotografia i un altre d'escriptura creativa. Així mateix es mantenen els tallers de música i ball: guitarra per a tots els nivells, dansa oriental i street danse. En aquesta àrea, a causa de l'èxit d'assistència de tallers temporals realitzats en el passat curs, s'ofereix enguany de K-Pop dins de la programació estable un curs, el gènere coreà musical del moment entre els més joves.

Segons explica l'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, "la programació d'activitats per a la gent jove té cada any un major acolliment, com es pot comprovar per exemple en el grup d'Alumnat Actiu que no deixa de créixer. Durant aquesta temporada el Matilde Salvador complirà 10 anys de funcionament i volem que siga un moment especial".

Per part seua, el regidor de joventut de la localitat, Sergio Gómez, comenta que el Matilde Salvador "és un espai multidisciplinari que està en constant construcció i creixement. Comencem un nou curs on complirem 10 anys i volem que aquest centre continue sent un espai obert a tots els aldaiers i aldaieres".

L'habitual oferta lingüística s'amplia amb anglés per a adults i es mantenen la resta de nivells, el curs de francés i la preparació per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià: ‘mitjà’ i ‘superior’. Dins de l'extensa oferta també hi ha buit per a la salut amb els tallers de ioga tonificació amb horari de matins i de vesprades. Els amants de la jardineria també podran animar-se a inscriure's en el curs de jardineria per a balcons.

El preu dels cursos oscil·la sobre els 30 euros al trimestre amb 25% de descompte als empadronats en la localitat i 25% amb el Carnet Jove. A més, enguany, per a aquells que complisquen amb tots dos requisits podran beneficiar-se d'un descompte addicional reduint la taxa a 18’66 euros.

Destacats