El 97% dels veïns d'Aldaia a favor que l'Ajuntament continue desinfectant els carrers diàriament

Guardar

Desinfección aldaia
Desinfección aldaia

Més de 1.300 veïns i veïnes d'Aldaia han participat en l'enquesta en línia que l'àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament va proposar a la fi de 2020 dins de la campanya Decidim Junts, per a testar l'opinió de la ciutadania sobre temes d'actualitat a través d'un accés directe a la web municipal (www.aldaia.es), en la seua majoria relacionats amb la pandèmia del coronavirus. Així, una àmplia majoria dels veins i veïnes s'han mostrat partidaris que l'Ajuntament continue realitzant durant 2021 els treballs de neteja i desinfecció que els serveis municipals estan duent a terme als carrers del municipi de dilluns a diumenge des de la declaració de l'estat d'alarma durant el mes de març passat. En aquesta línia, el consistori ha mobilitzat un dispositiu sense precedents en el municipi a través del qual es realitza una desinfecció de la via pública en les diferents zones de la localitat de manera rotativa. Així mateix, el 96,9% de les persones enquestades veu procedent que des del consistori es continuen desenvolupant iniciatives encaminades a informar la població sobre les mesures anti-COVID, així com vigilància del compliment d'aquestes.

D'altra banda, respecte de la vacuna contra la COVID-19 que va començar a administrar-se el passat 30 de desembre en les residències de persones majors de la localitat, més del 60% de les persones que han participat en aquesta enquesta oberta es mostren favorables a rebre-la quan siga possible.

El consistori pretén continuar testant l'opinió de la ciutadania a través d'aquestes consultes periòdiques, ràpides i senzilles, per a fomentar la participació en la vida pública.

Destacats