Convocatòria oberta per a sol·licitar ajudes al lloguer a Aldaia

L'import de la subvenció serà el 40% de l'arrendament anual durant dotze mesos

Guardar

Habitatge per a llogar
Habitatge per a llogar

L'Ajuntament d'Aldaia distribuirà més de 43.000 euros en ajudes al lloguer entre els veïns de la localitat. L'import de la subvenció serà de fins al 40% de l'arrendament anual durant dotze mesos. L'alcalde del municipi, Guillermo Luján, indica que "creiem que és el moment d'apostar per aquesta mena d'ajudes per als aldaiers i aldaieres que més el necessiten".

Segons expliquen des del consistori, pel que respecta a l'accés a aquestes ajudes "es prioritzarà als col·lectius més vulnerables, com a veïns o veïnes afectades per desnonaments, execució hipotecària o dació en pagament en els últims 12 mesos, així com persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 65%, joves amb ascendents o descendents a càrrec seu, famílies monoparentals amb menors a càrrec seu o famílies nombroses. El termini per a presentar la sol·licitud finalitzarà el pròxim 25 d'octubre.

La resolució especifica que podran sol·licitar aquestes ajudes aquelles persones majors d'edat o emancipades residents a Aldaia que estiguen empadronades en aquesta població amb una antelació mínima d'un any a la data de presentació de la sol·licitud. Els veïns interessats a sol·licitar l'ajuda hauran de presentar l'imprés emplenat correctament i signat de manera presencial en el Registre d'entrada de l'Ajuntament. El consistori ha publicat en el seu web oficial les bases reguladores en les quals s'indica com realitzar el tràmit i la documentació a presentar al costat de la sol·licitud.

Després de la finalització del termini de presentació de la sol·licitud i la consegüent comprovació dels requisits de totes les presentades es publicaran les llistes provisionals. Passat aquest primer tràmit es procedirà a l'avaluació i posterior publicació del llistat definitiu. La publicació de la resolució es realitzarà en el tauler d'edictes i en el Portal de Transparència la web municipal.

Destacats