"Aldaiers pel clima" arriba a Aldaia Ràdio

Guardar

radio aldaia
radio aldaia

Aldaia Ràdio presenta "Aldaiers pel clima", una proposta radiofònica emmarcada dins del projecte municipal «Aldaia pel Clima» el qual engloba totes les iniciatives en l'àmbit municipal destinades a la lluita contra el canvi climàtic i la conscienciació per cuidar el nostre entorn.

La nova incorporació a la graella d'Aldaia Ràdio pretén comprendre i analitzar, d'una manera propera, les dades i la situació actual del nostre entorn amb l'ajuda d'experts i professionals, nascuts o relacionats amb la nostra localitat.

En aquest sentit, l'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, destaca que "la ferma aposta d'Aldaia en la lluita contra el canvi climàtic i el compromís amb el seu entorn, és una responsabilitat compartida que repercuteix en la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes. Junts podem fer d'Aldaia cada dia un lloc millor per a viure".

El primer convidat del nou programa és Eric Carmona, aldaier nascut el 1988, llicenciat en Ciències Ambientals, amb màster en Contaminació, doctorat en Química ambiental i treballant actualment a (Leipzig) Alemanya, en un dels principals centres d'investigació en medi ambient d'Europa. Carmona explica els avantatges dels nous tipus d'il·luminació i especialment del sistema LED instal·lat aquests dies a Aldaia: "La contaminació lumínica i els canvis que s'estan patint reclamen mesures urgents. Aldaia ha fet una molt bona mesura canviant tota la lluminària per altra molt més eficient però, especialment a nivell individual, podem fer molt més".

"Aldaiers pel clima" s'estrena el pròxim dijous a les 15h en un format transmèdia i multiplataforma, és a dir, oferit en format audiovisual. Serà una estrena simultània a través d'Aldaia Ràdio (en la 89.4 de l'FM), a totes les xarxes socials d'Aldaia Ràdio i al canal de YouTube de l'Ajuntament d'Aldaia.

Arxivat a:

Destacats