Aldaia presenta La setmana de les ànimes més aterridora

Joventut, Educació, UPCCA, Biblioteca i Aldaia Ràdio han organitzat uns dies d’activitats molt diverses per als i les més joves amb l’objectiu de celebrar la festivitat de Tots els Sants a la localitat

Guardar

La setmana de les ànimes
La setmana de les ànimes

L’Ajuntament d’Aldaia organitza la seua particular Setmana de les ànimes 2021 amb l’àrea de Joventut al capdavant, i la col·laboració dels departaments d’Educació, Biblioteca, Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) i Aldaia Ràdio.

D‘esta manera, del 27 al 30 d’octubre, als centres joves de la localitat, les persones joves podran apuntar-se a les activitats més esgarrifoses i col·laborar fins i tot en la pròpia organització de la seua festa. 

En primer lloc poden apuntar-se a participar en la decoració dels centres Gent Jove i Matilde Salvador, realitzar el taller didàctic d’Espanta la por, o un Escape room "La casa encantada"
Al Centre Matilde Salvador, amb enginy i treball en equip, els dies 28, 29 i 30 d’octubre.

A més s’ha programat també una vesprada de jocs terrorífics i berenar. Per a joves d’entre 
12 i 30 anys, el dijous 28 d'octubre, a partir de les 6 de la vesprada, on jugaran a La Fallera Calavera, berenaran, sentiran música, xarrades... i un sopar per als corresponsals juvenils amb festa de disfresses. 

Un dels plats forts arribarà el divendres 29 d’octubre, quant se celebrarà la nit de monòlegs i còctels sense alcohol en viu a la planta Baixa del centre Gent Jove. A partir de les 22.30 hores, i amb aforament controlat, els humoristes Edu Santamaria, Sara Navarro i Simó Martí, faran morir de rissa els convidats que podran recollir invitacions al centre fins esgotar places. 

La programació es completa amb jocs on-line, recomanacions de lectures i un programa de ràdio on tots i totes poden participar aportant les seues dedicatòries i cançons més terrorífiques al 664489200. Tot en un programa que podrem escoltar el dijous 28 a les 6 de la vesprada, i sempre als podcast de www.aldaradio.com. 

Des de l’àrea de Joventut asseguren que “es tracta d'una setmana màgica i fantàstica en la que està present tot el relacionat amb la tradició, diversió, humor, oci educatiu i activitats per al públic més jove i terrorífic d'Aldaia”.

Arxivat a:

Destacats