Aldaia prepara una nova edició del programa ‘Jove Oportunitat’

El programa, promogut per l'IVAJ i destinat a brindar oportunitats a joves que ni estudien ni treballen, començarà el pròxim 13 d'abril

Guardar

Joves JOops
Joves JOops

L'Ajuntament d'Aldaia, des de la seua àrea de Joventut, prepara una nova edició del programa 'Jove Oportunitat' (JOOP), promogut per l'Institut Valencià de la Joventut -IVAJ- i cofinançat pel Fons Social Europeu.

El JOOP és un programa inclòs en les escoles de segona oportunitat, que intervé sobre joves que ni estudien ni treballen. No obstant això, a diferència d'altres accions que actuen sobre el col·lectiu, aquest programa fuig d'una filosofia assistencial, i d'accions que directament els porten al mercat laboral. Per contra, la finalitat del pla és la de procurar suposar per a als/les joves participants una experiència de canvi vital.

Molt de contingut

El programa JOOP proposa una orientació ambivalent: tant personal (mitjançant tècniques de coaching actitudinal) com a professional (amb enfocament des del treball i les visites a empreses). Des d'una visió integral de la persona i per a permetre-li construir el seu propi projecte global de vida.

La data prevista de començament és el pròxim 13 d'abril. Fins llavors, el període de recepció de candidatures quedarà obert per a tots aquells que millor puguen aprofitar aquesta oportunitat. Sol·licita el teu accés en inscripcions@joveoportunitat.es o a través de Gent Jove Aldaia.

Destacats