Aldaia obri el termini d’inscripcions al seu oci educatiu de Joventut

Guardar

gent jove
gent jove

La programació estable del servici de Joventut d'Aldaia ja ha obert el termini d'inscripcions per als seus cursos i activitats d'aquest 2020-2021.Anglés, valencià, ioga, dansa, guitarra, fotografia, robòtica o tècniques d'estudi i projectes són les principals ofertes i més demandades per la ciutadania d'Aldaia. D'aquesta manera, ja pots consultar horaris, terminis i preus amb reduccions per als empadronats a Aldaia o amb carnet jove.

Les inscripcions es poden realitzar ja de dilluns a divendres als mateixos centres de Joventut, al carrer Mestre Serrano o a la plaça de la Constitució, 1 d'Aldaia. El període per a reservar plaça es tancarà el 15 de gener. Consulta tota la informació al web, a través de les seues xarxes socials o telefonant al 961988796 (CMS) o al 607950458 (CGJ).

En tot moment s'aplicarà el protocol d'ús segur de les instal·lacions amb totes les mesures de prevenció contra la COVID-19.

Centre Matilde Salvador

Playing englishAnglés 12Anglés mitjàAnglés superiorIoga tonificacióIoga matinsIoga vespradesIoga vesprades 2Dansa orientalKpopStreet dance mitjàStreet dance avançatGuitarra iniciacióGuitarra mitjàGuitarra avançatFotografiaArt and crafRobòtica i programació

Centre Gent Jove

ValenciàValencià mitjàValencià superior (C2)Tècniques d'estudi i projectes
Destacats