Aldaia impartirà cursos gratuïts relacionats amb les noves tecnologies a l'Aula Mentor

Guardar

Aula mentor 2019
Aula mentor 2019

El termini d'inscripció per als cursos gratuïts de l'Aula Mentor d'Aldaia s'obre el pròxim 24 d'octubre. Els tallers ofereixen una formació oberta, flexible i on-line per a facilitar l'ampliació de competències personals i professionals dels alumnes matriculats. Les persones que finalitzen els cursos rebran un certificat d'aprofitament expedit pel Ministeri d'Educació.

A més de l'oferta formativa habitual en la qual s'ofereixen cursos de diferents matèries com a educació, disseny web, sanitat, recursos humans o mitjans audiovisuals, l'Aula Mentor obre, ara, inscripcions a una sèrie de cursos gratuïts orientats a les ciències i a les noves tecnologies.

Entre aquesta oferta formativa podrem trobar cursos enfocats a l'àmbit empresarial com a “Introducció a Salesforce”, “Emprenedoria digital”. La presència d'Internet en la nostra vida quotidiana i laboral és cada dia més fort el que ens força a estar en contínua formació per a conéixer tot el que ens ofereix la xarxa i els perills als quals ens exposem. Així doncs, amb aquesta premissa, s'ofereixen els cursos de “IoT: Internet de les coses” i de “ciberseguretat”. Per a aquells que vullguen submergir-se en el món de les ciències pures, l'Aula Mentor ofereix “iniciació a les matemàtiques” o “iniciació a la física”.

Aquesta formació gratuïta donarà principi el dia 11 de novembre. Aquelles persones majors de 18 anys podran inscriure's enviant un correu a aldaia@aulamentor.es o dirigint-se presencialment al carrer Ricardo Fuster, s /n d'Aldaia. La matrícula es tancarà el pròxim dia 7 de novembre fins a esgotar places.

Destacats