Aldaia enceta el festival ‘Aperitius a la Lúdica’

La terrassa de la piscina d'estiu de la localitat torna a omplir-se de música esta tardor i hivern, per oferir oci saludable en col·laboració amb associacions del poble

Guardar

Presentació del festival ‘Aperitius a la Lúdica’
Presentació del festival ‘Aperitius a la Lúdica’

Després de l'èxit de les "Nits a la Lúdica", l'Ajuntament d'Aldaia torna a apostar per donar-li una segona vida a la Piscina Lúdica municipal, convertint-la en escenari d'artistes de la talla de 'Yambú', 'El Buen hijo' o 'Renaldo & Clara'. "La iniciativa naix amb l'objectiu de traure-li el màxim rendiment a les instal·lacions municipals i que els veïns i veïnes de totes les edats gaudisquen d'elles en el millor ambient d'oci relaxat i segur", explica Marta Romeu, regidora d'Instal·lacions Esportives d'Aldaia.

Música en directe, servici de barra en col·laboració amb els Clavaris del Crist, Sant Roc i Fadrines, ludoteca per als més menuts... El regidor de Joventut assegura que "havien de reinventar l'oferta per a joves i per a famílies al nostre poble. És d'agrair la implicació de totes les àrees, els artistes i el poble en general que sempre respon a les iniciatives que portem a terme".

D'aquesta manera, el pròxim 21 de novembre serà la primera cita dels 'Aperitius a la Lúdica' amb l'actuació principal d'artistes de la localitat amb el grup de rumba i reggae 'Yambú'. Els precediran 'Blackbird Trio', la banda de covers de jazz i soul. A més a més, les portes del recinte estaran obertes des de les 11:00 hores per a rebre als artistes emergents en la sessió de Micros Oberts que se celebrarà durant totes les jornades del festival.

El 12 de desembre s'obriran les portes per una nova jornada amb el concert de 'El buen hijo' i del talent valencià d'Àlex Blat (vocalista del grup 'Tardor'). Tancaran este cicle 'Renaldo i Clara' i 'Guineu', que a colp de pop, rock i sintetitzadors faran gaudir als assistents el pròxim 23 de gener.

Els tallers infantils, aperitius i bon ambient amb totes les mesures de seguretat, faran la resta per convertir els diumenges, abans de dinar, en un moment màgic a Aldaia, per un preu simbòlic a través de notikumi.com.

Destacats