Aldaia denuncia davant la Policia Nacional un perfil d'Instagram per encoratjar presumptament les baralles entre adolescents

Guardar

Ajuntament aldaia
Ajuntament aldaia

L'Ajuntament ha tingut coneixement que suposadament s'estan gravant baralles entre adolescents per a difondre-les posteriorment en el perfil d'Instagram "PELEASALDAIA", per la qual cosa immediatament les autoritats municipals han denunciat els fets en la comissaria de Policia Nacional de Xirivella.

Des del consistori manifestem de manera categòrica que "les persones que presumptament estan participant en aquests lamentables fets han de saber que es trobaran amb el rebuig frontal i la condemna social per part tant de les autoritats i les institucions com de tots els veïns i veïnes d'Aldaia. Comportaments deplorables i nefastos com aquests no tenen cabuda al nostre poble i farem tot el que siga a la nostra mà per a erradicar-los d'arrel".

Així mateix, han sol·licitat la col·laboració ciutadana per a recaptar tota la informació possible sobre aquests fets per a evitar que es continuen produint.

Destacats