Aldaia convoca el concurs de fotografia “La nostra meta: la igualtat”

Guardar

WebAldaia_20201102_142830
WebAldaia_20201102_142830

Aldaia presenta el concurs de fotografia "La nostra meta: la igualtat", que abordarà el paper de la dona en qualsevol faceta esportiva, sense importar la seua edat o nivell.

Cada persona inscrita podrà adjuntar un màxim de dues fotografies, encara que només una d'elles podrà resultar premiada. La recompensa per a la persona que obtinga la primera posició serà de 150 euros, mentre que segona i tercera posició seran premiades amb 75 i 50 euros, respectivament.

El termini de presentació de les fotografies romandrà obert des del dimecres 31 de març fins al dimecres 14 d'abril, tots dos inclosos. El nom de les persones guanyadores, juntament amb les fotografies premiades, es donaran a conéixer en el termini d'un mes a partir de la data de finalització del termini de presentació, tant en la pàgina web com xarxes socials municipals.

Pautes per a realitzar la inscripció

La sol·licitud de participació és totalment gratuïta i haurà de remetre's per correu electrònic a igualtat@ajuntamentaldaia.org, indicant en l'assumpte CONCURS FOTOGRAFIA.

Al costat de la sol·licitud, hauran d'adjuntar-se totes les autoritzacions necessàries segons corresponga (totes elles disponibles en www.aldaia.es, departament d'Igualtat). I de la mateixa manera en la web s'informa sobre el format i dimensions de les imatges que desitgen entrar en concurs. Totes elles hauran d'adjuntar-se al correu electrònic d'igualtat.

Destacats