Aldaia consulta sobre el procés de vacunació o la nova normalitat COVID

L’Ajuntament d’Aldaia llança un nova enquesta a la ciutadania per tal de conéixer l’opinió general de la població al voltant del procés de vacunació o la possible obligatorietat del passaport COVID

Guardar

Centre de vacunació massiva a Aldaia
Centre de vacunació massiva a Aldaia

L'evolució de la pandèmia provocada pel virus de la COVID-19, i del procés de vacunació, seguix sent un tema de preocupació i debat entre la població. Els dubtes de com i quan es produirà l'anomenada "nova normalitat" i arribarà la tranquil·litat per tots i totes seguixen al carrer i per això l'Ajuntament d'Aldaia proposa una nova enquesta.

A través del web www.aldaia.es, els i les aldaieres podran aportar la seua opinió sobre l'evolució de la situació, votar sobre l'obligatorietat d'estar vacunat o fins i tot d'imposar un document acreditatiu de vacunació contra el coronavirus.

L'objectiu del consistori és testar l'opinió de la ciutadania, una vegada més, i detectar possibles noves preocupacions a l'hora de prendre decisions tan importants com la salut de tots i totes. Una consulta que arriba amb vora el 90% de la població totalment vacunada i una incidència a la baixa, però amb la qual no s'ha d'abaixar la guàrdia.

La nova enquesta estarà disponible des d'aquest divendres, 24 de setembre, fins al 5 d'octubre de 2021. En total, 12 dies de marge en una nova proposta per fomentar la participació i implicació de les persones en la vida del seu poble.

Arxivat a:

Destacats