L'emblemàtica Cavalcada d'Alcàsser torna a omplir els carrers del municipi d'enginy i colors

Com a novetat, enguany s'ha activat un dispositiu de control d'alcoholèmia per a assegurar-se que els conductors de les carrosses i remolcs no tingueren alcohol en el seu organisme

Guardar

L'emblemàtica Cavalcada d'Alcàsser torna a omplir els carrers del municipi d'enginy i colors

Alcàsser està de festes i el seu ambient festiu el corrobora. Durant aquestes setmanes, veïns i veïnes del municipi gaudeixen dels festejos populars en honor al Crist de la Fe, els quals esperen uns dies replets d'activitats i esdeveniments per a tots els públics i per a totes les edats.

Un any més, aquesta localitat de l'Horta ha tornat a gaudir d'un dels actes més esperats i emblemàtics de les seues Festes Majors: la Cavalcada d'Alcàsser.

Alegria, enginy, colors i, sobretot, festa, són els ingredients que van omplir de bullícia i celebració els carrers d'Alcàsser, uns carrers replets de gent, regals i, per descomptat, confeti.

Nombroses carrosses i remolcs decorats van recórrer el municipi perquè els visitants i els veïns que es van acostar al barri antic de la localitat valenciana, amb l'objectiu de gaudir d'un dels actes amb més participació de les festes, pogueren passar una bona estona.

NOU DISPOSITIU PER A LLUITAR CONTRA L'ALCOHOL

Enguany, l'Ajuntament d'Alcàsser ha activat un dispositiu de control d'alcoholèmia per a controlar que els conductors de les tradicionals carrosses estigueren cent per cent aptes per a conduir.

Aquesta decisió, presa pel consistori municipal, ajuda a controlar caos en la cavalcada i, a més, incentiva el baix consum d'alcohol en les festes.

Destacats