El 'terminal' compleix els somnis dels veïns d'Alcàsser

La Bruixa de Llevant i l’Estanc núm. 2 venen dècims solts del 03371 i reparteixen 30.000 euros

Guardar

ayuntamiento-de-alcasser
ayuntamiento-de-alcasser

La tecnologia no solament ajuda en la vida diària sinó que també compleix somnis. Així ho van comprovar ahir els veïns d'Alcàsser quan sobre la una del migdia Josué Guamán i Natzaret Blanco encarregats de cantar la novena taula paraven el sorteig amb l'últim cinqué premi: 03371. La sort volava per la geografia espanyola, fins en prop de 40 localitats ha eixit este premi, i arribava també a la població valenciana d'Alcàsser. Allí les dues administracions de loteries de la localitat, La Bruixa de Llevant i l'Estanc núm. 2, havien venut dècims solts per terminal. Uns 30.000 euros repartits en la població encara que ni els mateixos responsables de les administracions coneixen els qui són els agraciats encara que ja van eixint els noms doncs en una localitat en la qual es coneixen tots la bona nova prompte se sap.

"Estem molt contents doncs és la primera vegada que donem un premi en el sorteig de Nadal. Hem venut els dècims per terminal pel qual no sabem encara ni quants hem venut ni a qui", assenyalava un orgullós Richi Fort, responsable de la Bruixa de Llevant, qui admetia que "a través de WhatsApp ens estem assabentant de qui li ha tocat el cinqué premi perquè, de moment, ningú ha vingut fins a l'administració a dir-nos que li ha tocat".

Repartir algun pessic en un sorteig tan important i mediàtic com l'extraordinari de Nadal no solament té la satisfacció de repartir sort i ajudar a complir els somnis de la gent sinó que també el mateix negoci es veu beneficiat. "Estem molt contents, ens ha fet molta il·lusió saber que algun dels dècims que hem tret per terminal han sigut del cinqué premi. Açò ens vindrà molt bé perquè sempre que reparteixes un premi la gent torna a provar sort. És prompte perquè es note però confiem en açò. Avui ha sigut un dia de bojos entre el sorteig i la resta d'activitat del local no hem pogut parar a pensar en el premi", explicava a València Extra Olaya Ramírez, responsable de l'Estance núm. 2 d'Alcàsser.

Destacats