Alcàsser sortejarà carrets de la compra entre el veïnat que compre als comerços locals

Per a entrar en el sorteig, serà necessari fer una compra de mínim 20 euros

Guardar

comerç local - comerç brutal
comerç local - comerç brutal

L'Ajuntament i l’Associació d'Empresaris i Comerciants d’Alcàsser (AECA) s’han adherit a la campanya ‘Comerç Local, Comerç Brutal’, impulsada per la Diputació de València i la Unió Gremial, amb l’objectiu de seguir fent passos per a dinamitzar i fomentar la compra als comerços locals. En aquesta ocasió, es recupera un element tan característic com el carret de la compra i es reinventa per a sortejar-lo entre els veïns i veïnes que compren tant al mercat, com als comerços d’Alcàsser.

«Continuem impulsant el comerç local adherint-nos a aquesta campanya per a reivindicar la importància del comerç de proximitat, modern i de qualitat perquè, a més, és un dels principals motors econòmics del nostre municipi», ha explicat la regidora de Comerç Paqui Abella.

A la presentació de ‘Comerç Local, Comerç Brutal’ assistiren tant el vicepresident de la Diputació, Carlos F. Bielsa, el president de la Unió Gremial, Juan Motilla, i el president d’AECA, Fernando Sangerman, com l’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, que va destacar «el treball que s’està fent des de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament per a incentivar la compra tant al mercat municipal, com als comerços locals perquè són fonamentals per al desenvolupament del nostre poble».

Per a participar en el sorteig, només fa falta presentar el tiquet de compra, amb un import igual o superior a 20 euros, a l’oficina de l’ADL (C/ Sant Antoni, 40) fins al 4 de gener, i en horari de 10.00 a 14.00 i dijous de vesprada de 17.00 a 19.00 hores. Així, per cada compra, s’obtindrà una butlleta per al sorteig.

Les persones guanyadores es coneixeran el pròxim 5 de gener. Així, els premiats hauran d’acudir abans del 15 de gener a l’oficina ADL per a arreplegar un dels fantàstics carros de compra. Només es lliurarà un carro per client.

Destacats