Alcàsser incorpora un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Guardar

alcasser
alcasser

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit a l'Ajuntament d'Alcàsser una ajuda per a la instal·lació d'un punt de recàrrega de vehicles elèctrics. D'aquesta manera, el municipi d'Alcàsser fa un pas més en la seua aposta per la lluita contra el canvi climàtic, i instal·larà aquesta infraestructura al carrer Gremis s/n.

L'import de l'ajuda ascendeix a 7.995, 20 euros. Aquest projecte, a més de per l'IVACE, està cofinançat per la Unió Europea dins del programa operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

«Es tracta d'una subvenció molt important per al nostre poble perquè no només avancem en la descarbonització dels municipis de la comarca, sinó que facilitem i impulsem la utilització de vehicles més sostenibles per al medi ambient», ha explicat l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora.

Aquest serà el segon punt de recàrrega de vehicles elèctrics que s'instal·le al municipi, ja que Alcàsser va ser pioner amb la incorporació d'aquesta infraestructura fa tres anys.

Es preveu que el nou punt de càrrega estiga disponible a partir del pròxim any.

Destacats