Alcàsser convoca el I Concurs de Dibuix Faller

Guardar

cartell-concurs-dibuix-faller-2021
cartell-concurs-dibuix-faller-2021

Després del dur colp que va suposar la suspensió de les Falles 2020 per a tot el col·lectiu faller del municipi, enguany, l'evolució de la pandèmia ha obligat a ajornar-les de nou, però amb l'esperança de poder celebrar-se durant el segon semestre de l'any.

Davant aquesta situació, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcàsser ha volgut contribuir a viure esta data tan important amb un poc més d'il·lusió, difonent el valor afegit dels productes artesans i el reconeixement d'un ofici tan important a la nostra terra i que, en aquests moments, s'està veient molt afectat per la crisi sanitària.

Així doncs, s'ha organitzat la primera edició del concurs #DibuixFallerDauJove del CIJ i Zona Jove el Dau d'Alcàsser. Aquest concurs pretén contribuir al desenvolupament de la capacitat creativa dels més joves, de manera que puguen expressar-se i gaudir en fer un dibuix de temàtica lliure, però sense oblidar el vessant faller.

Per a participar, només caldrà estar empadronat o empadronada al municipi, i tenir entre 6 i 20 anys. Cada participant podrà presentar més d'un esbós en la forma que s'estableix a les bases, que es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcàsser. A més, s'han establit dues categories: la infantil de 6 a 11 anys i la juvenil de 12 a 20 anys.

Els esbossos hauran d'enviar-se bé per correu electrònic a l'adreça eldau@alcasser.es, o bé amb un missatge al whatsapp 673565112 amb l'assumpte "Dibuix faller" + "Nom i Cognoms", una imatge del dibuix i el rètol, telèfon i el teu perfil de xarxes. En cas de ser menor d'edat, s'haurà d'indicar també el nom i cognoms del pare, mare o tutor i el telèfon.

Seran vàlids tots els dibuixos presentats des de la publicació de la convocatòria, fins al 25 de març de 2021 a les 23.59 hores.

El premi al millor dibuix en la categoria infantil, sota l'epígraf de "I Concurs #DibuixFallerDauJove", consistirà en una tauleta gràfica digital i un ninot faller fabricat a les mans d'un artista faller del municipi. Per al dibuix guanyador de la categoria juvenil, el premi consistirà en un rellotge intel·ligent i un ninot faller.

El jurat estarà format pels seguidors i públic en general de les xarxes socials (Instagram i Facebook de la Zona Jove - El Dau), i, per tant, es proclamarà guanyador l'esbós amb més m'agrades a Facebook, complementant-ho amb les votacions als stories diaris a Instagram.

Per a l'alcaldessa del municipi, Eva Zamora, «amb aquesta iniciativa, a més de mantenir viu l'esperit faller, fem valdre el patrimoni de les Falles i ajudem a visibilitzar l'ofici dels artistes fallers».

Destacats