Alcàsser amplia el termini per a la licitació dels llocs del Mercat Municipal

El termini original va quedar en suspens per l'Estat d'Alarma i ara s'amplia la data límit fins al 15 de juny

Guardar

Mercat Municipal
Mercat Municipal

El termini per a presentar sol·licituds a la licitació dels llocs del Mercat Municipal d'Alcàsser s'ha ampliat fins al 15 de juny després que el passat 16 de març, les dates originals quedaren suspeses a causa de l'Estat d'Alarma.

El plec de condicions per a la licitació està disponible en la plataforma de contractació de l'Estat en l'enllaç https://bit.ly/mercat20 i totes aquelles persones interessades poden presentar la sol·licitud presencialment en el Registre de l'Ajuntament d'Alcàsser (Pl. Es Castell Núm. 1). I en cas de necessitar més informació està a disposició el correu electrònic adl@alcasser.es i el telèfon 670 48 24 84 en horari de 9 a 14 hores.

El Mercat Municipal és un edifici emblemàtic de 1927 situat en el centre neurològic d'Alcàsser (Av. Constitució), recentment rehabilitat. S'ha renovat tot l'equipament necessari adequat per a la venda de proximitat, com a sanejament, aire condicionat, zona de càrrega descarrega i servei de neteja municipal.

En els criteris d'adjudicació, a més de l'oferta econòmica, comptaren altres criteris que valoraran la professionalitat, l'experiència, la implantació de sistemes de comercialització, així com uns altres de caràcter social com estar desocupat o acreditar discapacitat.

En total es liciten els 15 llocs del Mercat Municipal i la concessió és per a deu anys, amb un cànon mínim de 1.680 € i 3.360 € segons la mena de lloc (centrals o laterals).

Destacats