Alcàsser acull la VII edició de 'Mesura i Mosset'

Durant tres caps de setmana, la gastronomia serà la protagonista amb aquesta ruta de la tapa

Guardar

Mesura i Mosset
Mesura i Mosset

El municipi d'Alcàsser gaudirà, durant tres caps de setmana seguits, de la gastronomia de qualitat, gràcies a la VII edició de 'Mesura i Mosset'. Exquisides tapes a preus populars, que ompliran els carrers d'un gran nombre de veïns disposats a triar la millor tapa d'aquesta edició.

Mesura i Mosset de AlcàsserDivendres que ve, 21 d'abril, tindrà lloc la inauguració d'aquesta extraordinària ruta de la tapa, que acabarà el diumenge 7 de maig. Durant aquests caps de setmana, els veïns d'Alcàsser podran acostar-se als 14 locals participants, arreplegar la butlleta, i demanar la seua tapa per tan sols 2 euros.

I si a més vols participar en el concurs, hauràs d'aconseguir almenys 8 segells dels locals participants. Per això, No oblides demanar-ho quan proves la tapa! Quan ja tingues la butlleta completa, podràs dipositar-ho en les bústies que trobaràs tant en l'Ajuntament, com en els restaurants.

Entre tots els bitllets sortejaran, l'11 de maig en el ple de l'Ajuntament d'Alcàsser, un xec-regal per valor de 75 euros per a consumir-ho en qualsevol dels bars adscrits al 'Mesura i Mosset', i dos xecs-regal per valor de 50 euros. Però a més, la tapa guanyadora també tindrà la seua recompensa, ja que rebrà un diploma commemoratiu.

L'horari d'aquesta edició de 'Mesura i Mosset' serà els divendres, de 19.00 a 22.00 hores, els dissabtes, de 12.30 a 14.30 hores i de 19.00 a 22.00 hores, i els diumenges, de 12.30 a 14.30 hores.

Destacats