Ramón Marí podria repetir com a alcalde d'Albal en aconseguir 8 regidors

El partit socialista s'alça com el partit més votat en les eleccions municipals d'Albal

Guardar

ramon-mari-alcalde-albal
ramon-mari-alcalde-albal

Continua recuperant-se el famós cinturó roig de l'Horta. Les eleccions municipals de 2019 a Albal han deixat al partit socialista com el clar vencedor després del 26-M. De nou, el candidat a revalidar l'alcaldia pel PSOE, Ramón Marí, té les paperetes a favor seu. En total, ha rebut el 40,16% dels vots, amb un 100% escrutat, convertint a la seua formació en el partit més votat.

I és que els resultats de 2015, quan els socialistes van guanyar per golejada amb 3.260 vots i 8 regidors, s'han tornat a repetir. Així, el PSOE a Albal ha aconseguit fer-se amb un total de 8 regidors que ocuparan l'hemicicle, a només un regidor de la majoria absoluta, seguit del PP que s'ha convertit en la segona força més votada amb 4 regidors i, per tant, el partit líder de l'oposició en l'hemicicle.

Ciutadans s'haurà de conformar amb 1 regidor (746 vots), mentre que la resta de partits de l'esquerra conformaran l'hemicicle municipal amb AVANT amb 2 regidors, Compromís amb un regidor i, finalment, Podem-EUPV amb un regidor. Sens dubte, es tracta d'un dels governs més repartits de l'Horta Sud, encara que tot apunta al fet que un pacte amb l'esquerra farà possible que Ramón Marí torne a repetir com a alcalde d'Albal.

Destacats