Ramón Marí compliria 20 anys al capdavant d'Albal en cas de conformar govern

Ramón Marí (PSPV) ja ha mantingut converses amb Compromís i Unides Podem

Guardar

ramon-mari-alcalde-albal
ramon-mari-alcalde-albal

Ramón Marí, actual Alcalde d'Albal, ara en funcions, té totes les paperetes per a revalidar el càrrec, després dels bons resultats de les eleccions municipals d'Albal del passat 26 de maig. De fet, les dades de 2015 s'han tornat a repetir i el partit socialista ha tornat a guanyar, àmpliament, respecte a la resta de forces polítiques aconseguint un total de 8 regidors, a un de la majoria absoluta.

"Vull agrair a la ciutadania que haja revalidat la confiança en els socialistes per a conformar un govern progressista", expressava després de conéixer l'escrutini de les eleccions. No obstant això, quedar-se a un regidor de la majoria absoluta significa asseure's a negociar amb la resta de formacions. D'aquesta manera, Ramón Marí ha anunciat que ja ha mantingut converses amb els candidats de Compromís i Unides Podem – David Ramón i José Arias - "per a conformar un govern d'esquerres amb un enteniment dels nostres programes que ens permeta continuar construint l'Albal dels pròxims quatre anys".

Des de Compromís Albal també aposten per reeditar el pacte de govern. En aquest sentit, el líder del partit, David Ramón ha explicat, a València Extra, que "ja estem en contacte amb el candidat socialista, guanyador de les eleccions, i amb el seu equip que, al cap i a la fi, han sigut companys de govern aquests quatre anys per a arribar a un bon acord per al poble. Pensem que, amb bona predisposició, no han d'haver-hi grans obstacles".

Malgrat haver aconseguit un regidor, David Ramón se sent "satisfet" perquè "hem aconseguit singularitzar la nostra presència i tota la gestió que s'ha fet en aquests quatre anys en el si d'un govern de coalició. Hem reafirmat la nostra posició en el tauler polític local amb un equip jove amb moltes ganes i preparació".

En cas de tornar a conformar govern, Ramón Marí arribaria als 20 anys en l'alcaldia d'Albal. "En aquests 16 anys, he transformat completament el poble, tant urbanísticament, com en la prestació de serveis dels quals hui dia gaudeix la ciutadania". Ara, en aquests quatre anys que té al davant, el candidat socialista s'ha compromés a "governar amb més força i amb la il·lusió intacta fins a acabar la legislatura del progrés d'Albal".

Arxivat a:

Destacats