La piscina municipal d'Albal comença la seua temporada de bany

La piscina pública d'Albal es troba en el Complex Esportiu de Santa Ana, i ha sigut remodelada aquest mateix any

Guardar

piscina albal
piscina albal

La piscina lúdica municipal d'Albal obri les seues portes aquest estiu per a la temporada de bany 2019. Situada en el Complex Esportiu de Santa Ana d'Albal, durant els últims mesos la piscina ha sigut remodelada i millorada per a oferir el millor servei als i les banyistes.

Horari piscina municipal d'Albal

El Complex Esportiu de Santa Ana, amb més de 40 anys d'antiguitat, compta amb instal·lacions esportives i lúdiques que van sent reformades cada any, com el camp de futbol, les pistes de pàdel o les zones d'oci infantil, a més de la més recent reforma de la piscina pública.

El passat 13 de juny finalment van obrir de nou les portes de la piscina municipal d'Albal, que romandran obertes fins a setembre.

L'horari durant aquests tres mesos d'estiu serà d'11 a 19.30 hores entre setmana. Els dissabtes i els diumenges la piscina es podrà gaudir des de les 10.30 del matí fins a les 19.30 també.

Tarifes de la piscina pública d'Albal

L'entrada única a la piscina aquest estiu seran 2,50€, i 1,80€ en el cas de l'entrada reduïda, per a persones discapacitades o jubilades i fins als 15 anys.

Però també es pot optar pels diferents bons, que estan disponibles de 20 banys per sol 33 euros o de 10 banys per 16,50 euros.

A més de la piscina lúdica, que compta amb una piscina per a adults i una altra infantil, les instal·lacions del Complex Santa Ana d'Albal compten amb diferents camps per a practicar esports com a futbol, bàsquet o pista de frontó, i pistes de tenis i pàdel en les quals es pot acudir a classes per a practicar cada esport.

També es pot gaudir de zones d'oci infantil amb gronxadors, àrea de pic-nic, serveis de cafeteria i restaurant i molt més...

Destacats