L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, dona positiu en Covid-19

Guardar

ramon-mari-alcalde-albal
ramon-mari-alcalde-albal

L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, ha donat positiu en Covid-19 i es troba en aïllament i confinat a casa des de fa dies, en confirmar-se que un familiar convivent presentava símptomes compatibles amb el virus.

El primer edil mantindrà la quarantena fins que la prescripció mèdica l'estipule, ha indicat el consistori en un comunicat. L'alcalde ha explicat que es troba bé.

Mentrestant, en la localitat s'ha començat la vacunació en la seua residència de majors. Antonia Mora, de 86 anys, i els 42 residents restants han rebut la primera dosi de l'esperança, en 20 dies rebran la segona. També s'ha vacunat al personal del centre de majors i ahir la van rebre els 50 sanitaris del Centre de Salut de la localitat.

Ramón Marí ha apel·lat a la responsabilitat de la ciutadania i confirma que tot i l'aïllament, continuarà treballant des de casa. L'alcalde ha apuntat que les xifres que deixa la Covid-19 a Albal "no són bones" i que, segons dades de la Conselleria de Sanitat, "vénen dies difícils".

Per això, demana prudència i responsabilitat i que, en la mesura que siga possible, es limiten els contactes i romanguen a casa: "hem de frenar la incidència i és responsabilitat de totes i tots".

Destacats