Albal s'interessa per la esportista Paula Teresa

Guardar

ALCALDE Y PAULA HOY EN ALBAL (Small)
ALCALDE Y PAULA HOY EN ALBAL (Small)

L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, s'ha reunit hui amb Paula Teresa Ntutumu, campiona d'Espanya junior d'Halterofília, títol que no se li reconeix per no tenir la nacionalitat espanyola. La jove va fer una marca de 70kg en arrancada i de 89kg, en dos temps, en el Campionat que es va celebrar el passat 1 de juny a Madrid.

Marí ha volgut reunir-se aquest matí amb aquesta esportista que viu a Albal per a donar-li un reconeixement per part de l'Ajuntament i brindar-li tot el suport. L'alcalde s'ha compromès amb l'esportista a ajudar-la des de l'Ajuntament d'Albal per a poder aconseguir que se li concedisca com més prompte millor la nacionalitat espanyola, ja que ella encara que està empadronada en un altre municipi de la comarca, viu i resideix habitualment en aquest municipi amb la seua mare. De fet, Paula és coneguda i admirada pels seus veïns i veïnes i està molt integrada en la vida social i cultural d'Albal.

Marí ha destacat que “des de les autoritats s'ha de donar tot el suport i ajuda a aquesta esportista per a aconseguir la seua nacionalitat al més prompte possible, ja que és un exemple per als joves. Viu des que va nàixer en el nostre país i vol representar-ho en totes les competicions internacionals”.

L'alcalde ha demanat al Govern d'Espanya que se li reconega la nacionalitat, ja que ella va nàixer fa 16 anys a València però és considerada estrangera per ser de pares estrangers.

Ningú alça tant pes en la seua categoria com Paula i per açò ja s'ha convertit en una de les esportistes d'elit que pot representar a Espanya en les grans competicions internacionals.

Paula Teresa Ntutumu ha agraït el suport del consistori i es mostra molt entusiasmada “quan es resolga la meua situació podré començar a competir de veritat, millorar les meues marques i poder representar a Espanya, obtenir els meus premis i seguir competint a nivell estatal, europeu i internacional”.

Destacats