Albal proclama a les Falleres Majors de 2020: Gabriela Martínez Burriel i Rosana Galà Alemany

Guardar

Proclamació Falleres Albal
Proclamació Falleres Albal

El saló de Plens de l'Ajuntament va acollir aquest passat dissabte l'acte de Proclamació de les Falleres Majors d'Albal de l'exercici 2020, a la xiqueta Gabriela Martínez Burriel i a Rosana Galan Alemany, totes dues de la Falla El Jardí.

Va ser un acte emotiu, ja que es deia adéu a les quals fins ara havien sigut les ambaixadores de la festa, les Falleres Majors del passat exercici: Paula Muñoz Díaz i Anna Duato Albert, que van donar el testimoni a les noves reines.

L'acte va estar presidit per l'alcalde Ramón Marí i el President de Junta Local Fallera (JLF), Ismael Pons, acompanyats del regidor de Festes, Sergio Burguet i membres de la Junta. A més va comptar amb la presència de membres de la corporació, les Corts d'Honor de les reines falleres i del món faller local en general. Aquests són els noms de les integrants de la Cort: Pili Romeu Benítez i María Casas Prieto, Vera Rodrigo Lapuente, Irene Palomares Alonso i Yanire Hinojosa Galà.

En les seues paraules, Ramón Marí desitjava a les Falleres Majors de 2020, "un exercici inoblidable, replet de màgia i d'il·lusió, en companyia del món faller local que us abrigallarà per a fer-vos sentir el que sou, les reines de les nostres falles". Per a Paula i Anna també va tindre paraules d'agraïment per la seua simpatia i elegància, "i per haver estat al servei de la festa, al servei d'Albal".

L'acte d'Exaltació de les Falleres Majors tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre, a la Casa de Cultura.

Arxivat a:

Destacats