Albal continua treballant per a millorar el municipi durant el mes d'agost

Guardar

Trabajador en las obras de la Escuela Municipal Infantil
Trabajador en las obras de la Escuela Municipal Infantil

L'estiu és sinònim de descans i vacances, però l'Ajuntament d'Albal contínua amb un caràcter actiu malgrat la temporada estival. El consistori municipal —presidit per Ramón Marí—, continua treballant darrere de la població, oferint així els millors serveis a la ciutadania.

Entre els treballs que s'estan duent a terme i aprofitant l'aturada lectiva, està el manteniment i renovació de diversos col·legis municipals, com és el cas del CEIP Juan Esteve Muñoz. El col·legi albalense de primària es troba dins del programa EDIFICANT de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, la qual cosa ha permés realitzar una inversió de 130.000 euros que ja s'ha traduït en canvis en les fusteries exteriors i interiors del centre i està prevista la construcció d'un nou gimnàs. De la mateixa manera, durant el mes d'agost també s'han adjudicat la contractació de les empreses concessionàries corresponents per a la millora en el sistema de calefacció i reforma de les condícies de l'edifici de primària del Juan Esteve.

Referent a Educació, un altre dels centres en el qual també s'ha realitzat una rentada de cara, ha sigut l'Escola Municipal Infantil Nino's Albal. Aquest projecte, que ha tingut un cost de 38.000 euros i que s'ha dut a terme gràcies al 'Pla de manteniment d'escoles' de la Diputació de València, ha permés fer una reforma completa d'aules, banys, així com també la col·locació d'un canaló i una millora del magatzem i l'espai confrontant per a evitar les inundacions en les temporades de pluja.

Seguint amb el seu compromís pel medi ambient, l'Ajuntament d'Albal també ha incorporat recentment a la Brigada Municipal d'Obres un vehicle elèctric (26.000 euros) que no consumeix cap mena de combustible i que ajuda així a cuidar de l'ecosistema. Una mesura que s'espera incorporar en més serveis de l'administració local-.

I el mes d'agost també resulta ser el moment idoni per a posar la vista en el futur del municipi. El consistori continua avançant en futurs projectes com la construcció del carril bici entre el sector 2.A i la rotonda de Santa Anna, així com també la millora, modernització i dotació d'infraestructures a la UE 14. Tots dos projectes d'obra, que es preveu que estiguen finalitzats abans d'acabar l'any 2019, ja estan publicats en la plataforma de contractació per a la seua adjudicació durant el mes de setembre.

Destacats