Un centenar de veïns i veïnes d'Alaquàs se citen el Dia de l'Arbre

Guardar

dia arbol alaquas
dia arbol alaquas

Dissabte passat 8 de febrer a Alaquàs se celebrava una jornada mediambiental que va comptar amb una important resposta per part de la ciutadania. Prop d'un centenar de veïns i veïnes es donaven cita per sumar-se a la plantació d'arbres.

Amics i famílies al complet participaren en aquesta activitat que s'emmarca dins de la celebració del dia de l'Arbre. Als equips de treball els van veure al parc i plaça del Rollet, al carrer Antonio Machado i l'Albereda nord. Entre els arbres plantats es troben espècies com les orquídies, pereres de flor o l'arbre del coral Sud-africà, a més de pins pinyoners donats pel Centre Nacional de Recursos Genètics Forestals, entre altres.

Fa tan sols una setmana, el Consell de Xiquets i xiquetes d'Alaquàs protagonitzaven una nova jornada de conscienciació mediambiental amb la plantació de diferents arbres fruiters en la col·lecció botànica de fruiters ubicada als Horts Urbans d'Alaquàs.

Són aquestes activitats promogudes per l'Ajuntament d'Alaquàs que busquen fomentar iniciatives participatives per apropar a la ciutadania la cura de la naturalesa i el respecte al medi ambient.

Destacats