Més de 800 persones participen en la Sant Silvestre Solidària d'Alaquàs

Gran èxit de participació en la cursa organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs amb la col·laboració del Club d’Atletisme Vila d’Alaquàs i del club de Triatló Triculpelat. Els beneficies es destinaran al projecte Alaquàs Solidària

Guardar

img_2145-1
img_2145-1

Alaquàs ha acomiadat l'any amb la popular cursa Sant Silvestre. L'activitat, que s'ha convertit en una tradició al municipi, té dos objectius clars: ser solidària i crear una estona divertida acompanyada de familiars i amics. L'esdeveniment va comptar amb la presència del grup musical Race&Raw que va ambientar tota la cursa.

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, i el regidor d'Educació i Esports, Fran Evangelista, van ser els encarregats d'entregar els guardons a les millors disfresses. Els guanyadors a la millor disfressa infantil van estar els corredors amb els dorsals 366, 712 i 75 respectivament. Els guanyadors a la millor disfressa a la categoria d'adult van estar els dorsals 77, 212 i 585 respectivament. Un grup d'amics vestits de metges van ser els guanyadors a la millor disfressa a la secció de grup (73), seguits d'un conjunt de turistes (414) i l'Institut Clara Campoamor que anaven disfressats de sols (608).

La recaptació de la cursa es va destinar al projecte "Alaquàs Solidària" per a l'ajuda de famílies necessitades d'Alaquàs. L'Ajuntament d'Alaquàs treballa per obrir la porta aquest tipus d'activitats que reafirmen el caràcter humanitari i social del municipi. Un recorregut  pels carrers d'Alaquàs amb tres quilòmetres de solidaritat.

Destacats