La piscina municipal d'Alaquàs reobrirà el divendres 14

Guardar

Piscina Alaquas
Piscina Alaquas

La piscina municipal descoberta es prepara per encetar l'inici de la temporada de bany que començarà el proper 14 de juny, motiu pel qual l'Ajuntament d'Alaquàs ultima els preparatius per a la posada a punt de la instal·lació.

Durant l'última setmana, els tècnics centraven els treballs en la neteja del casc de la piscina mitjançant l'utilització dels sistemes de vapor a pressió, intervenció prèvia a l'emplenat d'aigua.

Les tasques vénen a coincidir també amb la finalització dels treballs per a la millora de les instal·lacions de la piscina municipal, emmarcades dins del Pla de Serveis i Obres Públiques 2018-2019 i que han consistit en l'adequació i ampliació de l'espai on es troba la sala de màquines. Una intervenció que ha comptat amb una inversió de prop de 30.000€.

A la web municipal de l'Ajuntament d'Alaquàs ja es pot consultar el programa de cursos intensius de natació per a la nova temporada d'estiu, activitats que romandran actives de l'1 al 19 de juliol.

El dimecres 26 de juny s'obrirà el termini per formalitzar les inscripcions per a participar al Programa de cursos: Fitness juliol 2019.

Destacats