Els patges reials anunciaran hui l’arribada dels Reis Mags a Alaquàs

L’Ajuntament d’Alaquàs celebrarà este dimecres 4 de gener el tradicional Pregó i Cercavila en el qual els emissaris arreplegaran les cartes del xiquets i xiquetes

Guardar

_dsc0378
_dsc0378

Els patges reials anunciaran este dimecres 4 de gener l’arribada dels Reis Mags pels carrers d’Alaquàs. La cercavila eixirà des del Castell d’Alaquàs acompanyada d’una burreta on els xiquets i xiquetes podran  dipositar les cartes. En arribar a la porta de la parròquia de la Santa Creu els esperarà el betlem vivent organitzat per l’associació l’Oroneta i on la mateixa entitat convidarà com és tradicional a castanyes a tots els xiquetes i xiquetes. A continuació, els patges reials es desplaçaran fins el Castell d’Alaquàs on obsequiaran els assistents amb llepolies. 

La Cavalcada dels Reis Mags tindrà lloc el dijous 5 de gener i en ella participaran més de 300 veïns i veïnes de diferents associacions i col·lectius.

L’esdeveniment començarà a les 18 hores al col•legi González Gallarza i recorrerà els carrers fins arribar a l’Ajuntament d’Alaquàs on es realitzarà una recepció oficial a càrrec dels col•lectius participants: l’Escola de Teatre Joan Alabau, el grup de Danses l’Olivar, els Corresponsals Juvenils, l’Associació de Moros i Cristians Perolers, la Junta Local Fallera, l’associació l’Oroneta, la Unió Musical d’Alaquàs, els Clavaris del Crist 2017, els Clavaris de Sant Miquel 2017, les Clavariesses dels Dolors, el colectivo de padres y madres del colegio Madre Josefa Campos y el grup ALHAM.

Destacats