El Club Alaquàs Caiac Polo participa al campionat internacional ECA a Bèlgica

Guardar

cluib alaquas kayak
cluib alaquas kayak

Durant el passat cap de setmana, els dies 29 i 30 de Juny es va celebrar el Campionat Internacional ECA de Caiac Polo a la ciutat de Mechelen (Bèlgica), un torneig preparatori per al Campionat d'Europa per seleccions nacionals que tindrà lloc al mes d'Agost a Coïmbra (Portugal).

Gonzalo Garcia i Sergio Garcia (Coco), membres del club Alaquàs Caiac Polo i seleccionadors Nacionals en les categories Sub 21 masculí i femení també van assistir amb els seus respectius equips al campionat per a lluitar per aconseguir un gran resultat i preparar als conjunts per al campionat d'Europa. Participaren a la cita també tres jugadores de l'equip Sènior Femení: Nuria Canyes, Mar Andreu i Yolanda Hermida.

L'equip de Gonzalo Garcia, seleccionador masculí Sub-21, va aconseguir un meritori 4 lloc després d'arribar a la semifinal derrotant a grans equips com Bèlgica, Portugal o Gran Bretanya. L'equip de Sergio Garcia, seleccionador femení sub-21, va aconseguir un 5 lloc. Les tres components del club d'Alaquàs Nuria, Mar y Yolanda, després d'aquesta gran temporada han sigut recentment seleccionades per a representar a Espanya (aconseguiren un meritori sisé lloc).

Ara els objectius de tots dos equips se centren en aconseguir la medalla del Campionat d'Europa de Portugal, fent arribar al mateix temps el nom del CLUB ALAQUÀS CAIAC-POLO per tota Europa.

Destacats