Alaquàs suma a la seua flota un cotxe i tres bicicletes elèctriques

Guardar

Vehiculos eléctricos Alaquas
Vehiculos eléctricos Alaquas

L'Ajuntament d'Alaquàs ha incorporat a la flota de Serveis Municipals una nova furgoneta i tres bicicletes elèctriques. Es tracta d'una iniciativa que ha comptat amb un pressupost total de 36.200 euros, dels quals 20.000 euros han sigut subvencionats per la Diputació de València.

L'Alcalde d'Alaquàs Toni Saura que va estar present durant la recepció del vehicle i les bicicletes, va poder comprovar de primera mà el funcionament dels nous equips. Mitjans de transport dels que farà ús el personal municipal per a realitzar desplaçaments de servei (notificacions, entre altres). Tal com va destacar l'Alcalde, es tracta de vehicles que a més de ser respectuosos amb el medi ambient, permetran aconseguir un important estalvi de combustible. Una adquisició que suposa el punt d'eixida per a la incorporació successiva i ampliació de vehicles elèctrics a la flota municipal.

Una de les prioritats per a l'Ajuntament d'Alaquàs és reduir la contaminació, minorar l'impacte ambiental que generen els mitjans de transport convencionals i promoure la mobilitat sostenible. Precisament, en aquesta mateixa línia destaca la recent instal·lació d'un punt de recàrrega gratuït per a vehicles elèctrics al municipi. A més de la substitució de la il·luminació tradicional als polígons industrials per nova tecnologia LED.

Iniciatives que posen en relleu el compromís d'Alaquàs amb la sostenibilitat i la promoció d'energies més respectuoses amb el medi ambient.

Durant la recepció també van estar presents diferents membres de l'equip de Govern municipal.

Destacats